Kontakt os

Når du får en kunde der gerne vil bruge sit Gavekort til modregning af betalingen for en ydelse eller et produkt, så kan du fra dit backoffice, lave denne opgørelse.

Der findes 2 typer Gavekort.
- Kontantgavekortet
- Produktgavekortet
Du kan herunder se en guide til hvordan du indløser begge typer.

Sådan indløser du et kontantgavekort.

Step 1
Inde i dit backoffice, tryk på fanen 'Gavekort'.

Step 2
Har du mange gavekort, kan du med fordel søge efter koden i feltet 'Søg efter gavekort'.
Du kan se koden på den mail/SMS som kunden har modtaget gavekortet via.

Tryk på knappen 'Indløs beløb', ud for det gavekort du vil indløse.

Step 3
Vælg nu hvilket beløb du vil indløse.
Hvis f.eks. Kunden kun har brugt 150,-, kan du gå ind og lave en del indløsning.
Hvis f.eks. Kunden har brugt 250,-, indløser du bare det fulde beløb på gavekortet.

I dette eksempel del indløser vi kun en del af de 250, lad os sige 150,-.

Step 4
Dit gavekort er nu opdateret på oversigten, og den totale værdi af gavekortet er i systemet nedskrevet med den indløste værdi.

Sådan indløser du et produktgavekort.

Step 1
Inde i dit backoffice, tryk på fanen 'Gavekort'.

Step 2
Har du mange gavekort, kan du med fordel søge efter koden i feltet 'Søg efter gavekort'.
Du kan se koden på den mail/SMS som kunden har modtaget gavekortet via.

Tryk på knappen 'Indløs beløb', ud for det gavekort du vil indløse.

Step 3
Da det er et gavekort på et produkt du har oprettet, trykker du bare 'Indløs beløb'.
Så indløser du den fulde værdi af gavekortet.

Step 4
Dit gavekort står nu på oversigten som indløst.