Fuldt overblik over
dit salg

Med Happs får du adgang til dit helt eget Backoffice, her kan du se statistiker over dit salg, styre dine gavekort og meget mere.

backoffice-dashboard

Oversigt over nøgletal

Vi stiller et backoffice til rådighed, hvor du får et samlet overblik. Startsiden viser en oversigt over dit salg, her kan du se hvor mange der er blevet solgt og indløst.

Det hele illustreres via grafer og infobokse. Derfor er det nemt at følge med i udviklingen - og du kan nemt sortere data efter bestemte perioder.

Du kan også eksportere en liste af de gavekort der udgør salget i den valgte periode

Få en gratis demo

Solgte Gavekort

Salg af gavekort er nok den side, du er mest interesseret i. Fra gavekortfanen kan du se alle dine solgte gavekort, det indløste beløb, restbeløb, samt informationer om afsender og modtager.

Du har samtidig mulighed for at indløse gavekort med delbeløb eller fuldt beløb, slette gavekort, eller genudsende gavekort til kunderne

Dine Produkter

Fra produktfanen kan du administrere dine produkter. Her kan du navngive og beskrive dine gavekort. Det er også her, at du angiver prisen.

Produkterne bliver vist på forretningens kundeportal, og her har dine kunder mulighed for at købe de gavekort, som de er interesserede i.

Dine Kunder

Vores backoffice indeholder også en kundefane, hvor kundernes informationer står angivet: Navn, e-mail og telefonnummer.

Det gør det muligt at se, hvem der køber dine gavekort, og det giver dig mulighed for at kontakte kunderne, hvis der bliver behov for det.

Kom igang

Overblik over udbetalinger

Få et fuldt overblik over alle de udbetalinger der er foretage fra systemet og til din konto.

Du kan også hente den tilknyttede faktura til hver udbetaling som PDF.

Skal du også sælge gavekort? Så kontakt os nu.