Så er happs! på gaden

Nøj, det er en stor dag i dag! Fyldt med ærefrygt, stolthed, forventninger og en lille smule kriller i maven har vi nu trykket på knappen, og happs! er kommet i App-store. Fra i dag kan man via sin iPhone bestille og betale for sin to-go-kaffe på 9 caféer i Aarhus.

Kunden bestemmer

Men står kaffen så ikke bare på disken og bliver kold? er det spørgsmål, vi har mødt igen og igen. Det korte og rungende svar er NEJ!. happs! adskiller sig nemlig fra alle andre bestillingssystemer ved, at det er kunden, der bestemmer, hvornår kaffen skal hældes i koppen.

happs! kort fortalt

Hvad er happs! så, vil nogen måske spørge. Det er i al sin enkelthed en app til iPhone (Android er på tegnebrættet), som du kan bruge til bestille og betale for to-go kaffe og på den måde slippe for kø og ventetid på caféen.

Når du får lyst til kaffe, finder du den café i nærheden, du har lyst til at bestille fra og snupper yndlingen fra menu kortet. Når du går til betaling, er der to ting, du skal være opmærksom på:

1: hvis du er lidt længere væk fra caféen, kan du vælge et ca. ankomst-tidspunkt (Som standard er det sat til ankomst om 5 minutter). Caféen bruger dette til at planlægge, så betjeningen af dig kan passes ind med de øvrige kunder.

2: Når nedtællingen er løbet ud, får du mulighed for at trykke på knappen ‘Skænk nu’. Det er her, du giver caféen besked på, at de gerne må hælde din kaffe op. Tryk på ‘Skænk nu’ når du er ca. 2 minutter fra caféen, så får du både en helt nyskænket kop kaffe og slipper for ventetid.

Giv lyd – godt som skidt

Dagen i dag er kulminationen på flere års arbejde, og happs! var ikke blevet virkelighed uden hjælp fra utrolig mange mennesker, der har bidraget med sparring, gode råd, kritik, input og undrende spørgsmål. Den stil vil vi gerne holde, for happs! er lavet for kunder og caféer. Så hvis du er i tvivl om noget – har ønsker, idéer eller fundet noget, vi godt kunne gøre bedre, så smid os endelig en kommentar herunder eller på mail: info@happs.dk. Vi kan ikke love, at alle input bliver til virkelig, men vi lover at lytte.

Smut forbi app-store, download happs! og prøv det af. Vi vil så gerne høre, hvad du synes.

Og så vil vi blive så glade, hvis du kunne finde på at fortælle dine venner om happs!

Leave a Comment

post_1l