Nu er det snart slut med at vente

Ja, vi har efterhånden spøgt rundt i kulissen et stykke tid, men nu bliver happs! altså snart virkelighed. Det er lige om lidt slut med at vente – i mere end én forstand.

Vi har selvfølgelig selv ventet i umættelig spænding på at få vores drøm ført ud i livet, men den største glæde bliver nok at komme til at hjælpe en hel masse med at undgå ventetid. happs! er nemlig skabt for jer, der kan lide at tage kaffe med på farten, men ikke lige magter – eller har tid til – at skulle trippe hvileløst i en kø. Ventetid skal ikke være en barriere.

Derfor har vi skabt en app, som gør det nemt at bestille og betale for to-go-kaffe, så den står klar, frisk og nyskænket, når du kommer til caféen. Du giver ganske enkelt caféen besked, når du vil have dem til at skænke kaffen, så den ikke står og bliver lunken, selvom du skulle blive lidt forsinket.

happs! bliver tilgængelig i App-store inden for få uger. I første omgang i samarbejde med en stribe caféer i Aarhus, men vi arbejder på en udvidelse til yderligere byer.

Vil du gerne have besked, når happs! er på gaden, så tilmeld dig vores nyhedsbrev – har du spørgsmål, kommentarer eller andet, så smid en kommentar herunder eller på Facebook.

post_v

Leave a Comment