Flere bestillinger med færre ressourcer

happs! er ikke kun skabt til at gøre livet nemmere for kunderne. Der ligger også en række fordele for caféen i konceptet.

Øget omsætning
Med happs! står kunderne ikke kun ved disken, men myldrer rundt i hele byen. Det er meget nemmere for dem at bestille hos jer, lige når de får lyst til en kop kaffe. Alle forhindringer og mulige forstyrrelser er ryddet af vejen, og det giver flere bestillinger og dermed en øget omsætning.

Færre personaleressourcer
happs! gør det muligt at ekspedere en kunde med langt færre personaleressourcer. Det er en stor fordel i spidsbelastningstider, hvor der kan ryge betydeligt mere over disken uden at bruge ekstra mandskab. Al tid med betjening og betaling kan elimineres, så medarbejderne kun skal koncentrere sig om det, der giver penge i kassen – nemlig at brygge kaffen.

Øget synlighed
happs! er lavet til kaffeelskere, og flere og flere bruger app’en til at bestille deres kaffe. Vi markedsfører app’en på en række kanaler og brugertallet stiger derfor dag for dag.

Ved at være med på happs! får I den øgede eksponering, app’en giver til de kaffetørstende brugere. Populært sagt får I flyttet facadeskiltet ud i lommen på kunderne, og de ser jer, når de får lyst til kaffe.

Overblik og nem ordrehåndtering
happs! hjælper til et bedre overblik over travlheden i den nærmeste fremtid. Brugerne angiver et cirka-ankomsttidspunkt, og listen af bestillinger er sorteret, så de øverste er de næste, personalet skal forholde sig til.

Det er muligt at afvise bestillingen, hvis I skønner, at der er for travlt, og når kunden er lige om hjørnet, får I besked om at brygge kaffen. Systemet er designet til at være nem at håndtere – selv når der er travlt bag disken. Få, enkle knapper gør det nemt for personalet at betjene og ekspedere kunderne på få sekunder.

Bedre kundeservice
Mobilbetaling buldrer frem. Forbrugerne vil have nemme løsninger og hurtig adgang til at handle. Med happs! får I mulighed for at tilbyde kunderne en service, som ellers er forbeholdt de større kæder.

Men happs! er ikke bare endnu en mobil-app i rækken. I al beskedenhed så mener vi, at vores system giver den bedste brugeroplevelse med hurtig ekspedition og friskbrygget kaffe.

Bestil en demo og se, hvor nemt happs! er at betjene.